6 Ocak 2016 Çarşamba

KÖŞE YEMEK MASASI

Köşe yemek masası, büyük mutfakların ya da yemek odalarının çok büyük bölümünü kapsayarak, kalabalık akşam yemeklerinin vazgeçilmezleri arasına giren yemek masası grubudur. Köşe takımı olarak ta çoğumuzun bildiği köşe yemek masaları, 1 adet masanın etrafına konuşlanmış köşe bank, ya da köşe flatları ile puf sandalye karşımı bir takım olmanın verdiği konforu sürdürmeye devam ediyor. Köşe yemek masası fiyatları ve çeşitlerine ait yelpaze, yeni mutfak mobilyalarının sezonunun açılması ile birlikte baştan sona yenilenmiştir.



Köşe yemek masası çeşitleri, ahşap ve metal seçenekleri ile yeni sezonda ev hanımlarının gözlerini doldurmaya devam edecek. Kalabalık akşam yemeklerinden daha fazlasını vaad eden köşe yemek masaları, fonksiyonellik bazın metal köşe yemek masaları olarak, ahşap köşe takımlarının ise tasarım olarak da artı getirileri var.

















Mutfağınızın dekoruna uyum sağlayabilecek ve ihtiyaçlarınızı tam anlamı ile karşılayabilecek bir köşe yemek masasını bu sezon da çok rahat bulabileceksiniz. Siz de evinizin ücra bir köşesinde duran yemek masanızdan sıkıldıysanız, bu sezon üretilen müthiş tasarımları kendinize hediye edebilirsiniz. Birbirinden uygun fiyatları ile sezona damgasını vuracak köşe yemek masası fiyatlarının tüm sezon boyunca görenleri etkileyecek rakamlarının rüzgarı sürmeye devam edecek.

 


Köşe yemek masası çeşitlerinin yansıttığı renk kartelasında canlı renklerin yanı sıra beyaz ve krem renginin verdiği esinti tüm mutfaklarda kendine özgü havasını yaşatacak. Basit bir ürün olmayan köşe yemek masaları, satın alındığında uzun ömürlü kullanım vaad eder. Sizde uzun yıllar boyunca bıkmadan usanmadan kullanabileceğiniz bir köşe yemek masasını satın almadan önce kararınızı doğru vermeniz iyi olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder