13 Ocak 2016 Çarşamba

AHŞAP MUTFAK KÖŞE TAKIMI

Ahşap mutfak köşe takımı modelleri, ahşap aksama sahip olup, cam ya da ahşap tablalı masaları bünyesinde barındıran, masanın etrafına sandalye yada puf tercih edilen ve bank ve flatlar ile çevreleyen köşe yemek masası çeşitleri diye bilinmektedir. Yeni sezonda ahşap mutfak köşe takımı modasını taçlandıracak, özellikle yeni evlenenlerin başını döndürecek fikirler üretilmiş. Dekoratif fikirler atölyelerinde bu güzel girişimlerin arkasında hangi ustaların imzası var bu her ev hanımı için bir merak konusu olsa da, biz yine de bu imzaları atanları değilde imzanın atıldığı ürünlere bakacağız. Çünkü bu ürünleri gördükten sonra her sezon aynı handikapa kapıldığımız gibi kimin ürettiğini pek aramayacağız bile :)


Ahşap mutfak köşe takımları, yeni sezona birbirinden modern tasarımları ürün yelpazesine katarak geldiler. İnanın bu kadar müthiş tasarımı bir sezona nasıl sığdıracağız diye düşünceler aklımızın ucundan geçmiyor değil. Her sezon yenilenen mutfak köşe takımı modası bu sezonda aldı başını gidiyor. Lükens kıvrımların hat safhada olduğu, köşe yemek masalarında kullanılan lake tablaların ışıltısının gözlerimizi kamaştırdığı, çekmeceli ve büfeli setlerin daha çok kullanım kolaylığına odaklandığı yeni sezon mutfak köşe takımı modasında bizi daha çok heyecanlar bekliyor diyebiliriz.


Ahşap mutfak köşe takımı fiyat listesine genel olarak bakıldığında metal mutfak köşe takımına nazaran daha uygun etiketleri görmek bizi sevindirmekle beraber, bu uculuğun akebinde bunca müthiş tasarımı izlemek bile sadece yetiyor insana. Bu sezonda da ahşap mutfak köşe takımlarında sandalye modası kendini korumakla beraber puf modellerinin de bank ve flatlara eşlik edercesine renk aldığını görmemek imkansız. En ince ayrıntılara kadar rahatlık ve konfor için tasarlanan yeni sezon ahşap mutfak köşe takımı modellerini bir cümle ile anlatmak gerekirse eğer, yeni sezon ahşap mutfak köşe takımı renk kartelasını canlı renkler sarmış diyebiliriz.






Bu kadar canlı rengin edasında ahşap köşe takımı seçimi yapmak bizi her ne kadar zorlasada, bu zorluğun keyfini hiç bir şey alamaz diyebiliriz. Hiç bir zaman bir ürün alırken bu kadar keyif almadım diyeceğiniz bir ahşap mutfak köşe takımı modası başlamış ve sizde bu modaya adımınızı atmış bulunmaktasınız. Umarız uzun yıllar boyunca kullanacağınız ahşap köşe yemek masası takımını bu sezon içindeki modellerden rahatlıkla ve en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder