14 Şubat 2016 Pazar

Mutfak Köşe Takımı Modelleri Ve Fiyatları 2016

Mutfak köşe takımı modelleri ve fiyatları 2016 sezonu boyunca çarpıcı seçenekleri ile özellikle yeni evleneceklerin ve mutfağını dekore edeceklerin gönlünde ayrı bir yer edindiriyor. Mutfak için köşeli bir yemek masası modeli arıyorsanız 2016 yılında birbirinden cazip fiyat etiketleri ve sizi baştan çıkartacak tasarımları ile gayet geniş bir ürün yelpazesi bekliyor olacak. Gelin bizi neler bekliyor, köşe takımları bize ne gibi sürprizler yapacak, gerçekten etkileyebilecekler mi beraber bakalım.

Barok Köşe Takımı

Mutfak köşe takımı seçenekleri, bu sezon metal modelleri ile sağlamlığı ve güveni bir araya getirip uzun yıllar kullanabileceğimiz ürünlerini geniş bir koleksiyon ile bize sergiliyorlar. Metal köşeli yemek masalarından yana tercih yapacaksanız sizi gayet uygun fiyat seçenekleri ve kampanya grupları bekliyor olacak. Metal mutfak köşe gruplarında suni deri kaplamalı sandalyeler, ve aynı şekilde deri ile kaplanmış bank, flat ve puflar oldukça moda. Deri kaplamalı mobilyaları seviyorsanız 2016 sezonunda metal aksamlı mutfak köşe setlerini de seveceğinizden hiç şüpheniz olmasın.




Aşap mutfak köşe takımı modelleri, sezona damgasını vuracak ürün grupları ile bir çok ev hanımının, ahşap tutkusu olanların, ahşabın sanatsal değerinin farkında olanların kalbinde yer edindirmeye devam edecek. 500 tlden başlayan fiyatlar ile satışa sunulan ahşap mutfak köşe setleri yeni yüzleri ile bir çok ayrıntıyı da bizlere sunuyor. Ahşap köşe modellerinin açılır kapanır yani ergonomik masalar ile buluşması, 2016 sezonunda daha geniş bir ürün yelpazesine sahip olmasına yol açmıştır. Sabit yemek masalarının artıkı mutfak köşe gruplarında bulunmasını saçma görüyorsanız, ahşap mutfak köşe takımları sizin için bir çözüm olacaktır.




Siz de yeni sezona yeni model mutfak köşe takımlarının tasarımları ile merhaba demek istiyorsanız sizi birbirinden cazip ödeme seçenekleri ve kampanya grupları bekliyor. Sezonun habercisi olan şu geçtiğimiz günlerde, televizyon reklamları eşliğinde duyurulan mobilya fuarları şehrinize yakın ise mutlaka ziyaret ediniz. Fuar boyunca birbirinden güzel mutfak köşe takımlarını bulabileceksiniz. Hatta fuarlarda görücüye çıkmış mutfak köşe takımı modellerini daha yakından takip etmek için www.yemekmasasi.net adresine ziyaret edebilir 7/24 destek alabilirsiniz. Size modern mutfak köşe takımları ile birlikte keyifli yemekler yiyebileceğiniz bir yıl diliyoruz.

1 yorum: