16 Şubat 2016 Salı

Çilek Mobilya Çoktan Marka Oldu

Çilek Mobilya, mobilya ve dekorasyon sektöründeki başarılarından dolayı yeni yeni markalaşmış bir firmadır. Çilek Mobilya‘nın bu denli hızlı büyümesi, ürünlerinde ki kalite ve sağladığı müşteri memnuniyetinin birer eseridir. İşini sağlam yapan, ürünlerinde kaliteli malzeme kullanan bir mobilya vedekorasyon firması bulmak son zamanlarda biraz zor. LakinÇilek Mobilya‘ya uğrarsanız bu arayışa gerek kalmadığına şahit olacaksınız.

Çilek Mobilya‘da, çocuk odaları, genç odaları, oturma odaları, bebek odaları, mobilyave dekorasyon aksesuarları gibi çok geniş bir ürün yelpazesi görebilirsiniz. Mobilya veDekorasyon sektörüne bir çığır açan Çilek Mobilya, çağdaş ve modern mobilya kültürüne ayak uyduran, her zaman müşteri ile bireysel görüşebilen, müşterinin isteklerine tam anlamı ile cevap verebilen bir çalışma ekibine sahip. Bu müşteri anlayışı ve kalitesi ile birlikte artık Çilek Mobilya‘nın ismini hemen hemen çoğu yerde görebilirsiniz.


Çilek Mobilya‘nın ayrıcalıkları saymakla bitmiyor. Bunlardan bir taneside Çilek Mobilya‘nın hizmetleri. Çilek Mobilya, ürünlerinde ki kırılmaya,solmaya,bozulmaya karşın 5 yıl garantitemin ediyor. Özel olarak tasarımlar halinde üretilek Çilek Mobilya ürünleri, son teknolojialt yapısında üretime girmektedir. Yani bir bakıma Çilek Mobilya‘nın garantisine bu kadar güvenmesi, kullanılan teknoloji, malzeme, ve mükemmel tasarımlarıdır.

Çilek Mobilya Mağazaları bunca kalite ve müşteri memnuniyetini sadeceTürkiye sınırları içerisinde sürdürmek ile kalmamış, Almanya‘da da devam ettirmiştir. Türkiye‘de hemen hemen her yerde bulabileceğiniz Çilek Mobilya mağazalarında yeni sezon ürünlerine bakmak için mutlaka uğramanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle çocuklar için ürettikleri yataklar gerçektende görülmeye değer. Arabalı yataklar çocukların en çok ilgisini çektiği için Çilek Mobilya mağazalarında çocuklarınız için çok ilginç tasarımlar bulabileceksiniz.



1995 senesinde Türkiye’de yalnızca bir aile şirketi olarak kurulan Çilek Mobilya firması, teknolojik ve kaliteden ödün vermeyen alt yapısı ile dünya genelinde üretim yapmaya başlamıştır. Şu anki mevcut üretim tesislerinin 33000 metre kare olması ve bu alanın yetmemesi, bu alana 25000 metre kare daha alan ilave edilmes Çilek Mobilya‘nın daha fazla güven vermesi demek oluyor. Çocuk ve gençler için özel üretimleri hayata geçiren ilk marka olan Çilek Mobilya yılda 500 bin den fazla ürün üretebiliyor.
Çilek Mobilya‘nın hedefi tüm dünyayı sarmak. Mobilya ve Dekorasyon kültürüne Çilek Mobilya anlayışını hissettirmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder