26 Şubat 2016 Cuma

Barok Köşe Takımı

Barok Köşe Takımı, mutfak köşe takımı modelleri arasında son zamanların en çok ilgi gören, geniş bir kitlede hayranlık uyandıran, metal aksamlı bir mutfak köşe takımıdır. 2 adet puf, 1 adet blank, 1 adet flat ve 1 adet masadan oluşan modelde, mutfağınız ya da yemek odanız için yeni bir jenerasyon yaratabilirsiniz.

80x140 ebatında masası ile bir çok mutfak ya da yemek odasının ölçüsüne uyum sağlayabilen Barok Köşe Takımı Modeli, büyük bir alan ister. Küçük bir ürün olmayan barok köşe takımı, tek renk seçeneği ile sınırlı olmayıp bir çok farklı renk seçeneği ile üretilmetedir.



Kendine özgü tasarımı ve kullanım yapısı ile kapalı ve açık konuma sahip olan Barok Köşe Yemek Masası ile mutfağınız için farklı bir hava yaratabilecek, daha keyifli sofralara sahip olacaksınız. Lake masası ile parlayan bir köşe takımını sizlere sunan Barok Köşeli Masa Modeli 1920 tl fiyat etiketleri ile satılmakta olup, ürün TSE Belgeli ve 2 Yıl garantilidir.

 
Mobliya fuarlarında görücüye çıkmış bir ürün olan Barok Köşe Takımı, puflu  köşe takımı arayan ev hanımları için gerçek bir fırsattır. Lüks ve sağlam bir yapı sunan Barok Köşe Takımı ile kalabalık sofralarınız daha eğlenceli olabilir. Mutfağınız da ya da yemek odanız da yeterince alan olduğunu düşünüyorsanız, Barok Köşe Takımını sezon boyunca ücretsiz kargo seçeneği ve birbirinden cazip kampanya etiketleri ile satın alabilirsiniz. Barok Köşe Takımı için daha fazla bilgi hemen +905447290775 numaralı müşteri temsilcisinden öğrenebilir ya da Barok Köşe Takımı linkinden sağlayabilirsiniz.

Barok Köşe Takımı Ölçüleri : •
 Barok Bank : en: 50 cm  boy:118 cm yükseklik:44 cm • Barok Flat :  en:43 cm boy:118 cm yükseklik: 44 cm • Barok Puf : en:43 cm  boy:50 cm yükseklik: 44 cm • Relax Masa : en:80cm  boy:132cm yükseklik: 75 cm 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder